Minipizzat päärynällä

by Petter Backlund

Ainekset,
4 minipizzaa:
25 g hiivaa
2 1/2 dl vettä
2 rkl oliiviöljyä
7 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
150 g Appenzeller®
Black Labelia
2 päärynää
50 g saksanpähiköitä
1 sitruuna (kuori)
tuoretta timjamia
hunajaa
Tee näin:
Valmista perinteinen pizzataikina. Lämmitä uuni 250 asteeseen samalla kun taikina kohoaa.
Siivuta päärynät ohuiksimandoliinilla, raasta Appenzeller® Black Label ja rouhi saksanpähkinät.
Aseta taikina jauhotetulle alustalle ja vaivaa minuutin ajan, kunnes taikina on tasaista ja notkeaa. (Jauhota tarvittaessa kädet, ettei
taikina jää kiinni.)
Kauli ja siirrä taikina leivinpaperille. Ripottele hieman oliiviöljyä pizzoille ja lisää sitten juusto ja päärynät.
Paista, kunnes pizzan pinta on saanut kauniin värin ja sivut ovat kullanruskeat.
Viimeistele ripottelemalla saksanpähkinät, raastamalla pizzalle hieman sitruunankuorta, lisäämällä hieman hunajaa ja ripottelemalla päälle tuoretta timjamia. Lisää vielä merisuolaa ja syö heti.
Reseptit
Maista ja totea itse
Appenzellerin salaisuus.

Macaroni & cheese Appenzeller® juustolla

Juustoiset kuppikakut – helppo brunssiherkku

Minipizzat päärynällä
